Mottagningar

Barnmorskemottagning

Välkommen till Sveakliniken i Svedalas barnmorskemottagning. Du vänder dig till oss om du är gravid eller i behov av preventivmedel. Boka tid på: 040-618 80 11.

Barnhälsovård

På Barnhälsovården är barnen inskrivna från födseln tills dess att de börjar i förskoleklass. Du hittar mer information om vad vi kan hjälpa till med om du klickar dig vidare till informationssidan. Ring för att boka tid. 

Distriktssköterska

Vi har tidsbokad mottagning varje dag, besöket är kostnadsfritt men uteblivet besök debiteras enl Region Skånes policy. Boka tid mellan 08:00 - 17:00 mån-fre.

Hjärtsvikt

Hjärtsviktsmottagningen erbjuder omhändertagande av hjärtsviktspatienter i öppenvård.

Psykolog & Kurator

Sveakliniken i Svedalas psykosociala team behandlar människor som på olika vis mår dåligt och vill göra förändringar i livet för att må bättre.

Fysioterapi, Naprapat & Arbetsterapi

Vi har flera års erfarenhet av diagnostik, behandling och rehabilitering av primärvårdspatienter i alla åldrar. Nu kan du när som helst själv boka tider till naprapat via 1177.

Diabetes, Astma & KOL

För dig som har kroniska sjukdomar och behöver rådgivning, vård eller stöd och hjälp så har vi specialmottagningar för dig med astma, KOL och diabetes.

Öppettider

Vi tar emot förfrågningar och tidsbokningar via telefon mellan 08.00 - 17.00.

 040-618 80 00
Helgöppet

Tidsbokad helgmottagning lördag, söndag samt helgdagar, för akuta besök.

Telefontid 10.00 - 11.00
Öppettid 11.00 -13.45