Fysioterapi, Naprapat & Arbetsterapi

Rehabmottagningen på Sveakliniken i Svedala

Vi som arbetar här är Camilla, Jennie, Isak, Elin och Mårten. Vi har flera års erfarenhet av diagnostik, behandling och rehabilitering av primärvårdspatienter i alla åldrar. Du kan vända dig direkt till oss om du har besvär från rörelseapparaten. Mårten som är naprapat arbetar med rygg- och nackrelaterade besvär. Nu kan du när som helst själv boka tider till Mårten via 1177. Ingen remiss krävs för att komma till oss.


I sommar arrangerar vi en träningsgrupp för dig som känner ångest över isolering i hemmet. Gruppen håller till utomhus med fokus på lätt kondition. Rörelser anpassas efter deltagarnas förmåga. Kontakta oss gärna för mer information.

Öppettider

Måndag - torsdag 8.00 - 17.00

Fredag 8.00 - 14.30

Kontakta oss

Du når oss på vår telefontid mellan 

11.00 -12.00! 

Avbokningar går bra att lämna på vår telefonsvarare.

Telefon: 040-618 80 52

Arbetsterapin på Sveakliniken i Svedala

Efter en skada, operation eller sjukdom hjälper vi dig att klara av aktiviteter i din vardag så att du kan vara så självständig som du önskar. Du får hjälp med att hitta hjälpmedel och råd kring hur din närmaste omgivning kan anpassas efter dina behov. Vi ger också förebyggande stöd för att motverka ohälsa.

Kontakta oss

Du kan söka direkt eller bli hänvisad av din läkare eller annan vårdpersonal. Besöket kostar 200 kr. Frikort gäller.

Avbokningar går bra att lämna på vår telefonsvarare.

Telefon: 040-618 80 48


Det är önskvärt att någon anhörig är med vid minnesutredning för att stötta om du har svårt att minnas kring din sjukdomshistoria.